Ouder app

Met de Kinderkabinet App staan ouders direct in contact met het kinderdagverblijf. Blijf dagelijks op de hoogte van alle leuke momenten tijdens de dag op de opvang. Met de app kun je foto’s bekijken, dagelijks schriftje inzien en berichten sturen met de medewerkers van de groep.

Afmelden, ruilen of extra opvang aanvragen? Factuur inzien? Je regelt het snel en gemakkelijk via de Kinderkabinet ouderapp. Je ontvangt de inloggegevens zodra je kind bij ons geplaatst wordt.

Altijd en overal op de hoogte van het wel en wee van uw kind!

Een speciale Ouder-app voor smartphone en tablet maakt het nog toegankelijker. Wanneer heeft mijn baby de laatste fles gehad? Met wie heeft mijn kind vandaag gespeeld? Even doorgeven dat oma de kinderen vanmiddag komt halen? Met de kinderkabinet-app is dit allemaal heel gemakkelijk!

 

Waar vind je de kinderkabinet-app?

Zoek in Google Play of in de App Store op de naam ‘KOVnet Ouderapp’.

Of klik (vanuit je mobiel of tablet) op een van de onderstaande links:

Wilt u meer informatie over de werking van de Kinderkabinet app klik dan hier voor de handleiding!

Ouderportaal

Naast de mogelijkheid om de gegevens in te zien in de App die te downloaden is voor iOS en Android, biedt (organisatienaam) ook de mogelijkheid om in te loggen op het webportaal. Mensen die gebruik maken van een Windows-apparaat dienen sowieso in te loggen op het portaal van de kinderopvangorganisatie.

U kunt inloggen via Ouder Portaal Kinderkabinet

Wilt u meer informatie over de werking van Het Kinderkabinet ouderportaal klik dan hier voor de handleiding!

Wij wensen je veel gebruikersplezier!