Team Het Kinderkabinet Kinderopvang Paterswolde

Jet

Mijn naam is Jet. Ik ben directeur-eigenaar van Het Kinderkabinet. Kinderopvang is mijn grote passie. Het was voor mij dan ook een logische stap om na het afronden van mijn opleiding Agogisch Werk mijn eigen kinderdagverblijf op te zetten. In 2002 ben ik daarmee gestart in Groningen. Vervolgens heb ik in 2009 in Eelde-Paterswolde Het Kinderkabinet opgericht. De locaties in Groningen zijn in 2014 verkocht.

Met een team een zo hoog mogelijke kwaliteit van opvang neerzetten én vasthouden is voor mij zowel uitdagend als inspirerend. Binnen Het Kinderkabinet willen wij als team vanuit kleinschaligheid en met korte lijnen naar de ouders een huislijke sfeer creëren. Geborgenheid, veiligheid en gezelligheid, dat is waar mijn team en ik voor staan!

Mellanie

Mijn naam is Mellanie. Sinds 2008 werk ik in de kinderopvang. Ik heb voor dit werk gekozen, omdat ik kinderen geweldig vind. De ontwikkelingen, de peuterpraat en de vrolijkheid. Samen met ons gezellige team op de peutergroep maken we er elke dag weer een feestje van met de kinderen!

Yvonne


Mijn naam is Yvonne, zelf moeder van twee lieve kindertjes. In 2005 heb ik mijn diploma Sociaal Cultureel Werker behaald. Vanaf 2009 werk ik bij het Kinderkabinet. Ik vind het belangrijk om kinderen een gezellige en vertrouwde speelomgeving te bieden waarin ze zich veilig voelen. En waar ze de ruimte hebben om zich te ontwikkelen. Een plek waar ze de uitdaging vinden en waar ouders hun kind met plezier naar toe brengen.

Lisa
Ik ben Lisa, ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gedaan. Sinds Februari 2016 ben ik werkzaam bij het Kinderkabinet. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Ik vind het mooi om te zien hoe een kind zich ontwikkelt; ieder kind is anders. Geen dag in de kinderopvang is hetzelfde. Ik heb leuke collega’s en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Hinke
 

Mijn naam is Hinke, Na het afronden van mijn opleiding pedagogisch medewerker 4, heb ik 4 jaar gewerkt als gastouder aan huis. Sinds mei 2017 werk ik met veel plezier op het Kinderkabinet. De kleinschaligheid zorgt voor een huiselijke sfeer en je leert iedereen goed kennen dit vind ik erg fijn. We hebben een leuk en gezellig team, dit maakt de samenwerking erg prettig. Goede verzorging voor de kinderen, vind ik erg belangrijk. Kinderen in hun waarde laten, ze een veilige omgeving bieden en respectvolle aandacht en duidelijke communicatie naar ouders toe, staan bij mij hoog in het vaandel.   

Werken met kinderen vind ik super leuk, ik zou eigenlijk niets liever meer anders willen!

Leonie

Mijn naam is Leonie. Na het behalen van mijn diploma SAW (sociaal agogisch werk) heb ik doorgestudeerd en de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond.
Ik ben sinds november 2018 werkzaam bij Het Kinderkabinet en werk hier met plezier. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken vooral in de leeftijd van 0-4 jaar waarin zij een grote ontwikkeling doormaken, hier draag ik dan ook graag een steentje aan bij.

Maritta

Hoi, mijn naam is Maritta. In september 2016 heb ik mijn opleiding Pedagogiek afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Het allerleukste vind ik het verzorgen van de kleinsten en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Van de eerste keer omrollen tot de eerste woordjes en stapjes. Elke dag is een feestje en ik ben blij dat ik hier onderdeel van mag zijn! 

Jaike

Mijn naam is Jaike. Na het behalen van mijn SPH-diploma in 2008, heb ik binnen verschillende instellingen ervaring opgedaan. Sinds mei 2019 werk ik bij het kinderkabinet. Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe kinderen zich in de leeftijd van 0 tot 4 jaar ontwikkelen; er is zoveel te ontdekken! Een omgeving die veilig voelt is daarbij belangrijk. Daarom vind ik het van belang om zorg te dragen voor vertrouwen, voorspelbaarheid, stabiliteit en rust. Van daaruit de kinderen spelenderwijs stimuleren in hun ontwikkeling vind ik hartstikke leuk!

Larissa

Mijn naam is Larissa. In 2014 heb ik de opleiding pedagogisch medewerker gevolgd en met succes afgerond. Werken met kinderen is iets wat ik erg leuk vind! Omdat ik het leuk vind om de kinderen een gezellige en leerzame dag te bieden. En dat ik een bijdrage kan leveren aan hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat er goed contact is met de ouders, dat een kind zich veilig en gerespecteerd voelt en dat ieder kind zich op eigen tempo kan ontwikkelen. Elke dag is een nieuwe leuke uitdaging.

Corien

Mijn naam is Corien, zelf moeder van 2 dochters. Na een lange tijd in de reclame/belettering te hebben gewerkt heb ik mij laten omscholen tot pedagogische medewerker niveau 4.
Ik heb altijd al een zwak voor kinderen gehad.
Eind januari 2021 heb ik mijn diploma gehaald en kon ik gelijk aan de slag bij het Kinderkabinet. Het werk bevalt me erg goed en we hebben een zeer leuk team.
Wat ik belangrijk vind, is dat je de kinderen “echt ziet” kijk goed naar elk kind, daardoor zie je wat het kind nodig heeft. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen karaktereigenschappen.
Ik ben lief voor de kinderen, grappig en geduldig, stel duidelijke grenzen, empatisch vermogen, straal rust uit en ben consequent. En ik ben blij dat ik ze kan stimuleren en begeleiden in hun ontwikkeling.

Romy

Mijn naam is Romy. Sinds het behalen van mijn opleiding pedagogisch medewerker in 2017 ben ik werkzaam met kinderen. Ik heb 2 jaar gewerkt als gastouder aan huis. Ik werk sinds januari 2020 bij het Kinderkabinet. Werken met kinderen is mijn passie! Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind is anders. Ik geef de kinderen graag een veilig en vertrouwd gevoel, zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Op de peutergroep maak ik er elke dag weer een leuke en mooie dag van! 

Chantal

Mijn naam is Chantal en ik werk sinds augustus 2019 bij het Kinderkabinet.
Het werken met kinderen vind ik erg leuk omdat kinderen enthousiast en leergierig zijn.
Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich op zijn eigen manier en tempo kan ontwikkelen en ben blij dat ik met mijn collega’s daar een steentje aan bij kan dragen. 

Nynke